Vegueria del Penedès

REIVINDICACIÓ HISTÒRICA

Milloren la seguretat de la carretera de Sant Llorenç a Gelida


Redacció Gelida

19-12-2013 9:25

Les obres, finançades per la Diputació i l'Ajuntament de Gelida, és previst que acabin el mes de gener

Ajuntament de Gelida. Milloren la seguretat de la carretera de Sant Llorenç a Gelida

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La carretera de Sant Llorenç, a l'entrada de Gelida, serà més segura pels vianants a partir del mes vinent. Les obres que està executant la Diputació compten també amb l'aportació econòmica de l'Ajuntament, que ha volgut ampliar la zona d'actuació i acabats. L'objectiu és millorar la seguretat dels vianants perquè aquesta és una zona de pas per accedir a un centre escolar.

Fa gairebé dos anys, els veïns del barri van fer arribar les queixes al consistori gelidenc per l'estat en què es trobava aquest tram i per la seva perillositat, sense vorera a una banda de la carretera ni pas de vianants. L'Ajuntament va recollir aquesta demanda i es va posar en contacte amb la Diputació, propietària de la via, perquè realitzés l'obra. Posteriorment, l'Ajuntament ha negociat el projecte per millorar l'entorn i ampliar el tram inicialment concedit.

L'obra consisteix en la millora del voral dret de la carretera, a l'entrada del municipi, amb la construcció de la vorera, la xarxa de desguàs i dos passos de vianants. Entre les aportacions al projecte inicial hi ha l'adequació de la vorera, que anirà amb panots, la millora general dels acabats i l'ampliació de més metres d'actuació.

El cost total és de 45.744,02 euros, dels quals 22.519,02 els aporta la Diputació de Barcelona i 23.225 l'Ajuntament de Gelida. La previsió és que les obres finalitzin el mes de gener vinent.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.