Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut l'autor de la mort d'una dona aquest diumenge a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-12-2013 11:53

Es tracta d'un home de 32 anys. La investigació continua sota secret de sumari

Ajuntament de Vilanova. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va convocar ahir al migdia una concentració silenciosa per condemnar l'assassinat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d’Esquadra han detingut, aquesta matinada, el presumpte autor d’un homicidi a Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’un home de 32 anys, nacionalitat marroquina i veí de la capital del Garraf.

La mort violenta va tenir lloc el passat 22 de desembre quan els Mossos van rebre un avís informant que hi havia una dona de 37 anys morta al seu domicili. Segons fonts properes a la família, va ser la filla de la víctima, menor d'edat, la que va alertar els veïns del que havia passat. El detingut havia mantingut una relació sentimental amb la víctima, segons alguns testimonis, però no es tracta del seu exmarit, com han informat alguns mitjans.

La investigació continua sota secret de sumari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.