MASSÍS DEL GARRAF
16-01-2014 5:23
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Entre els mesos de novembre i desembre de 2013, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha tornat a posar en funcionament un nou lliurament dels Sopars i Tasts de Vins del Massís del Garraf. Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya Productes de la Terra, i compta amb la complicitat de diversos restaurants i cellers del municipi.
Un dels objectius primordials ha estat el de donar a conèixer els vins elaborats a Sant Pere de Ribes i al massís del Garraf, així com també la gastronomia que es fa al nostre territori. L’oferta ha estat prou àmplia, amb una tretzena de propostes a les que s’hi podia accedir amb preus que han anat dels 12 fins als 42 euros.
De l’edició de 2013, el regidor de Promoció Econòmica de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt, ha explicat que “ha anat molt bé, s’han complert les previsions del que esperàvem d’aquesta iniciativa. Li seguirem donant suport i, si pot ser, mirarem d’ampliar el nombre de restaurants participants de cara a la propera edició. Creiem que val la pena mantenir, i també potenciar, aquest tipus d’activitats que tenen un efecte directe en els restaurants i cellers del territori”.
La participació, tot i haver estat un pèl inferior a la de l’any passat, es manté per damunt de les 300 persones, concretament, en 317 (el 2012 hi van assistir 350 persones). Totes elles han pogut degustar els productes de la terra als restaurants, botigues de menjar per emportar, cellers botiga, i cellers elaboradors de Sant Pere de Ribes que n’han pres part. Donat que cada establiment ha fet la seva presentació i ha creat el seu producte particular, s’ha aconseguit una oferta prou diversificada.
PUBLICITAT
PUBLICITAT