DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

LA RUTA DEL XATÓ

Inscripcions als tallers de xató a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

03-02-2014 11:22

L’organització posarà a disposició dels participants els ingredients per fer la salsa del xató i l’escarola, el morter i la mà de morter i també el plat per a la decoració

Ajuntament de Vilafranca. Inscripcions als tallers de xató a Vilafranca

Dins del marc de la Festa del Xató que se celebrarà el dia 16 de febrer, el Servei de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca ha organitzat el taller Fes el teu xató! El mateix dia a les 11,30h hi haurà l’activitat adreçada al públic adult on un mestre xatonaire ensenyarà els secrets de l’elaboració del xató. L’organització posarà a disposició dels participants els ingredients per fer la salsa del xató i l’escarola, el morter i la mà de morter i també el plat per a la decoració. Cada participant haurà de portar els ingredients per guarnir el plat.

Hi haurà premis a les 3 millors presentacions que consistiran en un dinar o sopar, per a dues persones , en un dels restaurants de la Ruta del Xató. Per poder participar, cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme C/ Hermenegild Clascar, 2 o al  tel. 93 818 12 54 o a  turisme@vilafranca.org

També s’organitzen uns tallers del xató per a nens i nenes que duen per nom Aprèn a fer xató! A les 12,30h els nens i nenes que vulguin aprendre a fer el xató, el mestre els ensenyarà fer la salsa tal com mana la tradició. L’organització lliurarà els nens i nenes els ingredients, el morter i la mà de morter i, un cop acabada l’activitat, els participants s’emportaran a casa els estris i la salsa elaborada.

La inscripció serà el mateix dia a la mateixa carpa. Es una activitat organitzada pel Servei de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca i el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès.

La DO Penedès també ofereix un taller per a adults de Tast de vins de la DO PENEDÈS, a les 13,30h. Un tast de vins que porta per títol Tan bo i tan a prop! Els vins de casa nostra, a càrrec de l’enòleg Pere Escudé. Per participar només cal mostrar el tiquet complet de degustació de xató. Tots els tallers tenen places limitades.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.