Vegueria del Penedès

DIA ESCOLAR PER A LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU

L'Escola Pia de Sitges surt al carrer per clamar contra la violència


Redacció Sitges

05-02-2014 10:40

Eix. Lectura del manifest

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dia 31 de gener, tota l’escola va participar en la celebració del Dia Escolar per a la No violència i la Pau (DENIP) a la Fragata. Aquesta commemoració, que és porta a terme arreu del món, coincideix amb la mort de Mahatma Gandhi, símbol universal de pau i de lluita pacífica.

L’acte central, on es van aplegar prop d’un miler de persones, va consistir en el muntatge d’una piràmide de colors farcida de desitjos de cadascun dels i de les alumnes i del professorat. La lectura d’un manifest amb aportacions de totes les etapes, des d’Infantil a Batxillerat, va expressar un clam de Pau per a tothom.

Les músiques i cançons interpretades pels nois i noies més grans i les magnífiques veus de la coral de l’escola van emocionar el públic assistent, especialment amb la interpretació de la cançó Imagine de John Lennon.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.