PUBLICITAT
PRODUCTES FRESCOS
21-02-2014 0:36
L’alumnat de segon de primària que ha visitat el Mercat, aquest dijous, ha pogut veure les fruiteries que hi ha i quins productes frescos s’hi poden trobar. Al costat de la regidora d’Ensenyament, Vinyet Lluís, i del regidor de Salut Pública, Jordi Mas, els infants han anat coneixent les propietats de les diverses fruites i se’ls ha fet la recomanació de menjar 5 racions diàries de fruita i verdura, per aconseguir un desenvolupament saludable. Posteriorment, la responsable del blog de cuina “Cuinetes-Carme”, Carme Arce, els ha fet un taller de cuina i alimentació saludable dins l’Aula gastronòmica que hi ha al Mercat.
El regidor de Salut Pública, Jordi Mas, ha explicat que “és important que els infants aprenguin els conceptes d’una alimentació saludable des de ben petits, com pretenem fer-los entendre amb aquests tallers, on aprofitem la qualitat que es pot trobar al Mercat de Sitges”. Al seu torn, Vinyet Lluís, regidora d’Ensenyament, confirma que “treballem conjuntament entre Ensenyament, Joventut, Comerç i Salut Pública, perquè amb aquestes edats tan joves ja puguin adquirir uns coneixements que els serviran per tota la vida”.
Les classes que aquest dijous han visitat el Mercat ja han passat, anteriorment, per l’exposició “menja bé, tu hi guanyes!”, cedida per la Diputació i que es troba a l’Espai Jove. Un cop coneguts els conceptes teòrics de l’exposició, el Mercat ha servit per arribar a la pràctica, sempre dins del programa “Sitges cardioprotegit i saludable”, de l’Ajuntament de Sitges.
	Igual com es fa a segon de primària, alumnes de quart de primària de diverses escoles sitgetanes també han passat per l’exposició de l’Espai Jove i també visiten el Mercat, aquests dies, amb la intenció de veure sobre la pràctica quins aliments els poden ser més adients. A l’alumnat de quart de primària se’ls explica quins aliments formen un esmorzar saludable, que l’haurien de fer a casa i complert, mentre que a mig matí tan sols els tocaria de fer un refrigeri. Posteriorment, Carme Arce també insisteix amb aquests conceptes a través d’un taller a l’Aula gastronòmica del Mercat.
	 
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT