Vegueria del Penedès

GRÀCIES

Montse Vila Albet, premi Dones d'Empresa 2014


Redacció Sant Cugat Sesgarrigues

15-03-2014 Última revisió: 16-03-2014 10:04

L'associació d'empresàries i directives del Penedès-Garraf ha reconegut la trajectòria professional de la directora comercial d'Eix Diari

Dones d'Empresa. Montse Vila, premi Dones d'Empresa 2014

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Montse Vila Albet, directora comercial d'Eix Diari, va rebre ahir a la nit el premi Dones d'Empresa 2014 en el transcurs de la trobada anual de l'associació d'empresàries i directives del Penedès-Garraf. El premi, patrocinat per Vallformosa, reconeix la trajectòria professional de Montse Vila, així com la seva capacitat de lideratge, el seu tarannà personal i la seva empatia amb companys i clients.

L'organització Dones d'Empresa va celebrar ahir divendres la seva trobada anual a la Masia Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues, un sopar que va tenir com a ponent central la reconeguda dibuixant i ninotaire catalana Pilarín Bayés.

Dones d’Empresa naixia ara fa sis anys de la mà de l’ADEG, la primera organització empresarial del Penedès Garraf i de la iniciativa d’unes quantes dones vinculades al món empresarial que tenien inquietuds que volien compartir amb la resta d’empresàries i directives del territori. Avui, són més de 650 dones vinculades a l’entitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.