Vegueria del Penedès

INICI DE TEMPORADA

Diumenge, castells a la platja de Sant Sebastià de Sitges


Redacció Sitges

19-03-2014 9:33

La Jove de Sitges vol començar amb força una temporada que es preveu plena d’èxits

EIX. Diumenge, castells a la platja de Sant Sebastià de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Colla Jove de Castellers de Sitges debuta aquesta temporada amb una actuació a la platja de Sant Sebastià, el diumenge dia 23 a les 12’30, acompanyada dels Castellers de Castelldefels. Després del bon inici amb assajos engrescadors i nova canalla, la Jove de Sitges vol començar amb força una temporada que es preveu plena d’èxits. Habitualment, l’inici de temporada s’esqueia per Sant Jordi, però enguany s’avança unes setmanes amb l’ànim d’escalfar motors i portar el més aviat possible castells a plaça. La Colla Jove de Castellers de Sitges anima a participar-hi a tothom que es vilgui apropar al fet casteller i recorda que els assaig oberts són al Palau del Rei Moro els divendres a les 20h i l’Escola de Castells, els dissabtes a les 17h.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.