Vegueria del Penedès

REORDENACIÓ DE LA C-31

El Baix Penedès i el Garraf fan front comú per a la descatalogació de la C-31 al Penedès


CIU Cunit Cunit

23-03-2014 11:09

La moció feta pel grup de CIU a Cunit que demana convertir l’actual C-31 en un espai pensat per a la ciutadania i les seves activitats s’ha convertit en el document base d’aquesta reclamació

Eix. C-31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb el pas del temps es va consolidant i reconeixent la feina ben feta. Desprès d’uns mesos de trobades, debats i consideracions, s’està aconseguint una cosa que feia temps que no es veia al Penedès; que els Ajuntaments de Cunit, Calafell i Cubelles i el Consell Comarcal del Baix Penedès, comencin a fer un front comú per una de les reivindicacions històriques del nostre territori: aconseguir que la C-31 pugui esdevenir l’eix cívic comú

Al mes de novembre del 2013, el grup polític de Convergència i Unió de Cunit, vem tornar a posar sobre la taula, amb nous arguments i punts de vista, la problemàtica de la C-31 amb la redacció i presentació d’una moció tècnica que proposava a la Generalitat una sèrie de mesures per a aconseguir la descalogació d’aquesta via com a vía de la xarxa bàsica de carreteres i reconvertir-la en un espai per a les persones, i en l’eix d’unió de tota la franja litoral del Penedès.

A més a més, i seguint la finalitat d’unió i noves formes de fer que volem que representi la reconversió de l’actual C-31, aquesta moció que cercava, també, la unió de tots els partits, de totes les institucions i de la ciutadania en un front comú, sense partidismes ni redits politics, amb la única voluntat de poder anar conjuntament, i amb la màxima representativitat política, a reclamar a la Generalitat aquesta descatalogació.

Amb aquests principis, esperem que s’hi sumin aviat a aquest grup d’Ajuntaments i del Consell Comarcal la resta de municipis afectats per l’actual situació i el Consell Comarcal del Garraf; amb tots ells s’estan tenint les converses pertinents per tal d’aconseguir-ho. Per a tota ciutadania penedesenca seria molt important que aconseguíssim que totes les institucions del territori anéssim a reclamar una cosa que ens uneix i ens penalitzar, la saturació de les carreteres del territori, i la penalització que això comporta en termes de qualitat de vida i d’aprofitament d’oportunitats dels nostres
ciutadans.

Està clar, molt clar, que encara queda molta feina a fer, que només acabem de començar, i que calen moltes reunions per aconseguir el que tots volem els que vam aprovar aquesta moció: que els municipis de la franja marítima del Penedès i tots els seus ciutadans i visitants puguin gaudir de la nostra columna vertebral, la que ha d’esdevenir el nostre eix cívic i d’activitats que ens permeti redescobrir el nostre propi potencial per generar riquesa i un desenvolupament sostenible.

Per primer cop en molt de temps, hem aconseguit unir a molts Ajuntaments i Consell Comarcals amb l’objectiu d’aconseguir una millora pel territori i per tots els ciutadans.

Volem aprofitar per convidar a tothom a sumar-se i fer més complerta, amb més punts de vista, aquesta reivindicació; especialment a tots aquells que, tot haver tingut la oportunitat de recolzar la descatalogació de la C-31, van decidir no donar-ne suport en el seu moment. Per la nostra part, continuarem treballant per aconseguir una dignitat territorial que ara per ara no tenim

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.