Vegueria del Penedès

CONCURS DE DANSA CIUDAD DE HARO

Nou triomf de la companyia Tour Jove Ballet


Redacció Sitges

31-03-2014 9:36

La companyia, nascuda a Sitges, obté el màxim guardó en dansa contemporània del Concurs Nacional de Dansa Ciudad de Haro a la Rioja

Ajuntament de Sitges. Nou triomf de la companyia Tour Jove Ballet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La companyia de dansa amateur nascuda a Sitges, Tour Jove Ballet, ha rebut un nou reconeixement a la seva trajectòria al Concurs Nacional de Dansa Ciudad de Haro, a la Rioja. Durant l’esdeveniment, celebrat el 22 de març, la companyia va aconseguir una medalla d’or, 2 de plata, i 6 de bronze en dansa clàssica, mentre en dansa contemporània van ser distingits amb 1 or, 3 plates i el premi absolut, màxim guardó del concurs el Premi Especial Ciudad de Haro.

La Tour Jove Ballet va presentar 14 coreografies al certamen i totes van obtenir un premi.  Aquestes distincions arriben després de les 7 medalles aconseguides al febrer durant el Concurs Nacional de Dansa Valsav Nijinsky de la ciutat d'Osca.

La companyia, dirigida artísticament per la mestra Lolita Vilalta, permet a les ballarines i als ballarins agafar experiència i seguretat escènica. Els mestres i coreògrafs de dansa contemporània Williams Castro i Jerónimo Forteza també contribueixen a millorar el procés d’aprenanatge de l’alumnat de dansa clàssica i contemporània. 
La Companyia Tour Jove Ballet ara es prepara per presentar-se als concursos dels mesos d’abril, maig i juny.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.