Vegueria del Penedès

TEATRE I MOLT MÉS

L'Arboç inicia els preparatius de la III Fira Modernista del Penedès


Redacció L'Arboç

06-04-2014 10:25

Tornarà la Marató de Teatre d'Època al Carrer amb cinc companyies i una visita a un edifici emblemàtic del municipi

Ajuntament de l'Arboç. La marató de teatre d’època al carrer en la II edició de la Fira Modernista del Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Arboç ha iniciat ja els preparatius de la tercera edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric del municipi els propers 31 de maig i 1 de juny.

El gran èxit, tant de públic com organitzatiu, assolit en l’anterior edició ha esperonat l’Ajuntament de L’Arboç a donar continuïtat a aquesta fórmula i a preparar nous actes nous.

De moment, el que sí que s'ha confirmat és que es repetirà la Marató de Teatre d’Època al Carrer, després de la bona acollida de l'any passat. En aquesta edició, actuaran 5 companyies de teatre, encapçalades per l’Elenc Artístic Arbocenc, que ompliran els carrers de l’Arboç d’animades seqüències de la vida quotidiana de l’època modernista; i la visita a un edifici emblemàtic de la vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.