Vegueria del Penedès

COPA DE LA CERS

El Noia, campió de la Copa de la CERS


Redacció/ Llorenç Mateo Sant Sadurní d'Anoia

06-04-2014 Última revisió: 07-04-2014 9:59

El CE Noia es fa amb la Copa de la CERS en derrotar el Braganze per 4 gols a 3 a la final a quatre disputada a Forte dei Marmi

CE Noia. El Noia, campió de la Copa de la CERS

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Noia Freixenet s'ha apoderat de l'èpica i s'ha proclamat nou campió de la CERS. Una èpica capaç de tombar a l'equip amfitrió a la tanda de penals. Una èpica capaç de remuntar un 1-3 en contra a la final per acabar emportant-se el partit a manca de 37 segons contra el Breganze italià per un 4-3.

El camí no ha estat fàcil. 7 victòries i una derrota per la mínima. Lió, Braga i Bassano han estat les víctimes d'aquest Noia Freixenet abans d'arribar a la Final Four de Forte dei Marmi.

Una Final Four que arribava com a premi a la feina feta tota la temporada. A l'esforç constant. A la solidesa de l'equip. Al treball de la base (amb un 80% de l'equip sortit de casa). I, sens dubte, al caliu dels socis i de tot un poble que està al darrera.

Festa campions

L'equip aterra a Girona aquest dilluns al migdia. A 3/4 de vuit del vespre serà rebut per l'Ajuntament de Sant Sadurní al Saló de Plens i a 1/4 de nou de la nit els Campions sortiran al balcó per celebrar el títol amb tota l'afició sadurninenca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.