Vegueria del Penedès

SESSIÓ PLENÀRIA

Noemí Cuadra: "El castell de Cubelles es podrà visitar, però en grups reduïts"


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-05-2014 9:53

Juan Luís Ruíz: no entenem les presses del govern per tirar endavant la plaça del Port i no compartim ni el fons ni les formes

EIX. Juan Luís Ruíz i Noemí Cuadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana, la cultura i la planificació urbanística centre el Sessió Plenària. A la primera part del programa, la regidora de Cultura i Comunicació de Cubelles, Noemí Cuadra, explicarà els nous projectes que s’estan desenvolupant al municipi arran de la inauguració del nou arxiu municipal. Cuadra destaca la rehabilitació del castell per adequar-los a les visites públiques de la planta noble. L’objectiu del projecte és rehabilitar aquest espai i veure el mode de viure dels habitants del Castell a la Catalunya del segle XVII en un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional des de l’any 1949, màxima protecció atorgable a un edifici en l’àmbit de l’estat espanyol.

Per la seva part, amb el regidor socialista de Vilanova i la Geltrú Juan Luis Ruiz analitzem el projecte de reforma de la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. El PSC no està disposat a donar suport a l'estudi de detall de la plaça del Port si el projecte no compta amb el suport dels veïns i si el govern per conèixer quina és la posició del partit dels socialistes sobre el projecte de re urbanització de la plaça del port, que no agrada a una part dels veïns del barri i que s’ha d’aprovar en el proper ple municipal: "no entenem les presses del govern per tirar endavant la plaça del Port i no compartim ni el fons ni les formes".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.