Vegueria del Penedès

FLASH

CiU defensa Junyent i diu que és objecte d'un atac polític injust


EL PUNT

21-03-2003 17:15

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


La presidenta de CiU a Sitges i alhora regidora de Governació i Medi Ambient a l'Ajuntament, Vinyet Lluís, ha defensat, a través d'un comunicat, «l'honradesa» de l'alcalde Pere Junyent i critica «l'ús polític que s'està fent i la manca absoluta de respecte a la presumpció d'innocència. És un procés polititzat i injust», en clara referència a ICV. Aquesta formació ha donat a conèixer l'acusació del fiscal de Medi Ambient que demana a Junyent i l'exregidor d'Urbanisme, Lluís Marcé, sis anys de presó per un presumpte delicte ecològic. Qui també ha els ha ofert el seu suport és el regidor d'Hisenda, Joan Manel Duran. El regidor mostra la seva «perplexitat» pel procés obert i diu que «si no hi ha respecte per les persones, si per derrotar l'adversari tot s'hi val, no cal parlar més d'ètica».

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.