Vegueria del Penedès

ENOTURISME

El Penedès s'aboca amb la promoció del seu enoturisme


Redacció Vilafranca del Penedès

22-07-2014 17:11

La situació estratègica del Penedès, a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, el fan un territori especialment competitiu en el sector turístic

UEP. Setmana de l'Enoturisme Viu Penerdès 2014

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les comarques de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia s’endinsen aquesta setmana més que mai en la promoció de l’enoturisme, un del motors econòmics de la regió i la millor carta de presentació que té el territori. La iniciativa Viu Penedès 2014 és una setmana dedicada a donar a conèixer, a través d'activitats esportives, culturals i musicals, la gastronomia i el paisatge d'aquesta regió de vi i de cava. De fet, fins el diumenge 27 de juliol, se celebraran més d'un centenar d'activitats enoturístiques i culturals arreu del territori amb l’objectiu d’atraure visitants i captivar turistes a través del gran potencial del Penedès: el vi i el cava.

La situació estratègica del Penedès, a 30 minuts de Barcelona i Tarragona, el fan un territori especialment competitiu en el sector turístic i un dels que millor estan treballant aquesta vessant. I és que l’enoturisme és la principal aposta estratègica del territori, que ja s’ha fet un forat en els circuits i comença a tenir una presència destacada entre els operadors turístics. A més de la seva situació geogràfica estratègica, les bones connexions per carretera i amb transport públic i tren són essencials per poder arribar al Penedès i això ha fet que cercadors de viatges com GoEuro prenguin consciència de la importància de fer arribar als viatgers a aquestes destinacions més allunyades d'aeroports i de les grans ciutats.

El patrimoni històric i festiu, els museus, les rutes guiades i els espais naturals completen una àmplia oferta enoturística al Penedès, banyada per magnífiques platges i un entorn paisatgístic únic i singular, caracteritzat per les seves interminables vinyes, les masies i els inumerables cellers i caves, en la seva majoria, visitables.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.