Vegueria del Penedès

CONTRA LA TANCA DE L'ESCOLA

Detenen a la rambla del Garraf un conductor ebri que va provocar un accident


Redacció Sant Pere de Ribes

23-07-2014 12:37

L’home quintuplicava la taxa d’alcoholèmia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge passat, un veí de les Roquetes que conduïa una furgoneta, es va estavellar a quarts de vuit del vespre contra la tanca d’una escola ubicada a la rambla del Garraf. El conductor circulava per aquesta via i va perdre el control del vehicle a causa del seu estat d’embriaguesa, travessant la mitjana per sobre i enduent-se pel davant un arbre. Després de creuar tot el lateral de circulació es va encastar contra la tanca de l’escola. Afortunadament, l’equipament educatiu estava tancat i a aquella hora tampoc hi havia gaire circulació per la zona.

L’home, a qui se li va imputar un delicte contra la seguretat viària, quasi quintuplicava la taxa d’alcohol permesa i va ser detingut.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.