Vegueria del Penedès

FARINGITIS

Mònica Naranjo cancel.la el seu concert a Vilanova i la Geltrú per problemes a la veu


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-07-2014 20:55

La seva productora ho ha comunicat avui al.legant una recomanació mèdica arran de la faringitis que ha patit l'artista en els darrers dies

EIX. Mònica Naranjo

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Alaia Productions i Forever Project Music han comunicat avui la cancel.lació dels propers concerts de Mònica Naranjo, inclós el que s'ha programat per al dia 14 d'agost a la Daurada de Vilanova i la Geltrú.

Els productors han explicat que l'artista va partir fa dues setmanes una faringitis i que, després de prendre la medicació adient, va poder fer els concerts de València i d'Elx, però aquest sobreesforç va suposar-li una recaiguda. Per això, els seus metges li han recomanat entre 20 i 25 dies de repos vocal absolut i un nou tractament.

Per aquest motiu, s'han suspès els concrets de Roquetas, Onda i Vilanova i la Geltrú i s'espera que es pugui reemprendre la gira a partir del 23 d'agost a El Ferrol.

Properament, les productores informaran sobre la devolució de les entrades o si es reprogramen els concerts cancel.lats.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.