Vegueria del Penedès

SEMANA DEL XAREL·LO I EL CAVA DE QUALITAT SUPERIOR

Pimecava presenta el Dia Internacional del Xarel.lo


Redacció Vilafranca del Penedès

29-07-2014 11:56

Englobat dins la Semana del Xarel·lo i el Cava de Qualitat Superior, el Dia Internacional del Xarel·lo, reivindica la importància i singularitat d’aquesta varietat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dilluns 28 de juliol, a la seu del Consell Regulador del Cava, Pimecava ha presentat a la premsa, el Dia Internacional del Xarel•lo, una proposta nascuda des de la comissió d’enoturisme de l’entitat. Es tracta d’una proposta on de la mà del xarel·lo i amb la complicitat de tots els agents i actors del territori, té l’objectiu de maximitzar els valors implícits d’aquesta varietat, en quant a clima, patrimoni, tradició, terrer i autenticitat.

La Setmana del Xarel·lo i del Cava de Qualitat Superior i el Dia Internacional del Xarel·lo, es durà a terme la primavera o tardor del 2015, i entre d’altres activitats proposa des d’un seminari tècnic, tot tipus de tastos, visites a cellers, activitats culturals i artístiques, maridatges,... fins a un acte d’agermanament amb una zona vinícola internacional.

Segons Zaida Semprún, responsable de la Comissió d’enoturisme, a partir d’aquesta presentació, des de Pimecava s’obrirà un període d’exposició del projecte i d’intercanvi d’impressions amb la resta d’agents del territori, per tal d’anar conformant un programa d’activitats totalment integrador.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.