Vegueria del Penedès

RUGBY

El RC Sitges Sotscampió del XXI Torneig Rugby Platja d'Alella


Jaume Cosialls Sitges

29-07-2014 17:16

Jaume Andreu. RC Sitges - UE Santboiana

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 26 de juliol es va celebrar a El Masnou la XXI edició del Torneig de Rugby Platja d'Alella, el més antic de tots els que es juguen a Espanya. El RC Sitges després d'haver guanyat a Sitges i Badalona, era un dels favorits conjuntament amb l'UE Santboiana. Aquests pronòstics es compliren i després de finalitzar en primera posició en els seus respectius grups de cinc equips s'enfrontaren a la final.

La final va ser prou igualada, però aquesta vegada van ser els del Baix Llobregat els que aconseguiren el triomf, guanyant als sitgetans per quatre marques a dues.

El d'Alella era el darrer Torneig de Rugby Platja a Catalunya, per el que el RC Sitges des d'ara es s'haurà de centrar en preparar la participació en el campionat de lliga de la propera temporada, on ho farà a Divisió d'Honor "B", categoria de plata del rugby espanyol, serà de ben segur prou exigent, però també molt il·lusionant.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.