Vegueria del Penedès

FLASH

CiU aspira a augmentar la presència a Sant Llorenç amb una llista renovada


EL PUNT

15-04-2003 7:31

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Flèrida Mélgen repetirà com a cap de llista de Convergència i Unió a Sant Llorenç d'Hortons i estarà acompanyada d'onze persones més, tot i que encara no han anunciat en quin ordre. Són les següents: Martí Armengol i Flotats, Xavier Blanco i Castells, Josep Carreras i Asbert, Francesc Esteve i Carreras, Pere Fonollà i Cuixart, Carles Gimferrer i Bonastre, Teresa Julià i Albi, Miquel Nadal i Rosas, Carme Navarro i Ojeda, Martí Orpí i Blaya i Manuel Tapias i García.
Només Mélgen i Josep Carreras tenen experiència municipalista. La majoria dels components de la candidatura estan força implicats en el moviment associatiu hortonenc. La llista presenta diversitat d'edats -des dels 23 fins als 73 anys- i inclou persones de tots els nuclis de Sant Llorenç d'Hortons.
Amb aquesta llista, CiU es presenta per segona vegada a Sant Llorenç i pretén millorar la seva representació a l'Ajuntament, on actualment té una sola regidora. Augmentar la presència convergent no serà difícil, segons Flèrida Mélgen, ja que l'actual equip de govern, format pel PSC i ERC, ho ha fet molt malament. «La gent no se sent identificada amb el seu Ajuntament; hi ha moltes mancances de serveis; s'han gastat molts diners en equipaments que no requerien una inversió tan forta i se n'han oblidat d'altres», enumera.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.