Vegueria del Penedès

BELLESA

La vilanovina Nàdia Sanromà representarà Barcelona en el certamen Dama España 2015


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-03-2015 Última revisió: 01-04-2015 17:35

Té 21 anys, és estudiant de magisteri a la Universitat de Tarragona i treballa com a model per a diferents marques

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La vilanovina Nàdia Sanromà ha estat escollida aquest mes de març Dama Barcelona 2015 i representarà la demarcació catalana al certamen de bellesa Dama España. El proper 16 de maig se celebrarà a Madrid la semifinal d'aquest esdeveniment que escollirà al juny la Dama España 2015 en un esdeveniment a Sevilla.

Nàdia Sanromà té 21 anys, és estudiant de magisteri a la Universitat de Tarragona i treballa com a model. Als 13 anys va fer la seva primera desfilada a Vilanova i la Geltrú, l'any següent ja participava en càstings a Barcelona per a treballar en noves desfilades i catàlegs.

Entre els seus treballs professionals, destaca la participació en els anuncis publicitaris de marques com Cillit Bank, Adidas, Astor, Rimmel i en un videoclip d'Henry Mendez. Ha fet catàlegs de Llongueras i sessions fotogràfiques per a moltes marques vilanovines.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.