Vegueria del Penedès

GERMANWINGS

Un danès de 40 anys, veí d'Olivella, entre les víctimes de l'avió sinistrat als Alps


Redacció Olivella

29-03-2015 19:18

EIX. Airbus de Germanwings

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament d'Olivella ha confirmat la mort d'un veí del municipi en el sinistre de l'avió als Alps d'aquesta setmana passada. En un comunicat, el consistori local explica que la víctima i la seva parella residien a la urbanització de Mas Mestres. L'home que ha perdut la vida en aquest ávió estavellat a França amb destinació a Düsseldorf tenia 40 anys i era d'origen danès. Viatjava a Alemanya per motius de feina.

En total, han estat 142 passatgers i 6 tripulants els morts en l’accident de l’avió Airbus-320, de la companyia alemanya Germanwings, que volava entre Barcelona i Düsseldorf dimarts al matí, i que s’ha estavellat als Alps francesos. Totes les investigacions apunten que l'accident va ser fruit d'una maniobra voluntària del copilot, que va estavellat l'avió.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.