Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2016

Les Comparses 2016 llançaran caramels "de qualitat i exclusius"


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-05-2015 23:11

La Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova i la Geltrú arriba a un acord amb un fabricant per a la distribució de caramels més econòmics i amb una imatge pròpia

FAC. Els nous caramels de les Comparses seran similars als que s'utilitzen durant les festes de Sant Medir de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova i la Geltrú (FAC) ha arribat a un acord amb una fabricant de caramels per poder subministrar dolços més econòmics, de major qualitat i amb una imatge pròpia per a les guerres carnavalesques. El president de la FAC, Josep Maria Sendrós, ha explicat que seran les entitats que participin a les Comparses les que posaran a la venda aquests caramels, que s'hauran d'encarregar abans de l'1 de juliol i que representaran una novetat molt important per a la celebració de les Comparses de 2016. Els nous caramels es podran adquirir a un preu de 1,76 euros el quilo, mentre que fins ara els caramels que es comercialitzaven a la ciutat per aquest acte del carnaval es trobaven a 2 euros el quilo. Es calcula que durant les Comparses es poden arribar a llançar a Vilanova i la Geltrú unes 120 tones de caramels.

Josep Maria Sendrós ha confirmat que aquest acord garanteix una major qualitat en els caramels: "una de les queixes que hem rebut més en les darreres edicions del carnaval és l'elevat preu dels caramels i la malíssima qualitat que tenen els que es venen als supermercats, que abans d'arribar a terra ja estan fet pols". La FAC pot assumir aquest any la despesa econòmica prèvia per a la compra dels caramels, per això s'ha pogut impulsar aquesta iniciativa. Per fer l'encarrec dels caramels al fabricant, la FAC ha de fer la reserva abans de l'1 d'agost i pagar per avançar el 25% del preu final.

Una de les novetats d'aquesta iniciativa, a més de l'estalvi econòmic per a entitats i comparsers, és que l'embolcall dels nous caramels de les Comparses tindran un disseny exclusiu que, provablement, serà el logotip de la FAC, tot i que aquest detall encara s'ha de tancar: "seran caramels que compliran amb la normativa, és a dir, que pesaran 4 grams i portaran dos embolcalls". Els nous caramels, amb set gustos diferents, seran similars als que es distribueixen en exclusiva per a les festes de Sant Medir de Barcelona.

La proposta ja s'ha comunicat a les entitats i que aquestes tindran de temps fins l'1 de juliol per fer les seves comandes, ja que seran les pròpies entitats les que s'encarregaran de la comercialització dels caramels.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.