Vegueria del Penedès

FINCA MAS SOLERS

Excitements, Gramophone Allstars Big Band, Joan Colomo i Xarim Aresté, al Son Solers 2015


Redacció Sant Pere de Ribes

21-05-2015 18:59

Sons Solers 2015 tindrà lloc el divendres 17 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes

Sons Solers. Sons Solers 2015 tindrà lloc el divendres 17 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Avui s’ha presentat en roda de premsa el cartell del Sons Solers 2015 amb les actuacions de The Excitements, The Gramophone Allstars Big Band, Joan Colomo i Xarim Aresté. Sons Solers 2015 tindrà lloc el divendres, 17 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes de Sons Solers.

Sons Solers va néixer amb la finalitat de crear un festival únic i diferent apro?tant un paratge excepcional en ple Garraf i apostant per la música més interessant que es fa a cada nostra, música amb denominació d’origen, grups i cantautors catalans de referència, on la diversitat d’estils es present però amb el punt en comú, la personalitat pròpia de cada actuació i artista en un entorn únic.

Aquestes vetllades musicals tindran lloc a la Finca Mas Solers, un palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX, que acollí l’antic Gran Casino de Barcelona i fou testimoni d’una època daurada, on el glamour era el protagonista. Un espai on actualment continua sent seu de diversitat d’esdeveniments, entre ells concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, casaments civils i religiosos i festes especials. Un entorn únic i excepcional al mig del Garraf amb un auditori a l’aire lliure al mig dels jardins de la Finca.

En aquesta roda de premsa hi ha participat, Lluís Giralt, alcalde de Sant Pere de Ribes; Jordi Bernet, director de Sons Solers i el Raul Sanchez, director de Finca Mas Solers.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.