Vegueria del Penedès

DIA INTERNACIONAL PER LA SALUT DE LA DONA

Els cossos de seguretat es reuneixen a Vilanova en la II Jornada del Dia per la Salut de la Dona


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-05-2015 12:21

L'acte és organitzat per la Regió Policial Metropolitana Sud i s'ha celebrat a la Nau del Ferrocarril de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb motiu del Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona que es commemora el 28 de maig, aquest dimarts s'ha celebrat a la Nau del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú la segona jornada informativa dirigida a dones del Cos de Mossos d'Esquadra, Policia Local i cos administratiu de la Regió Metropolitana Sud amb l'objectiu d'oferir eines en la prevenció de la salut de les dones.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha donat la benvinguda a la ciutat a totes les participants de la jornada i ha agraït l'organització d'activitats com la d'avui, que busquen el treball en xarxa entre dones. "Una de les missions més importants de l'Ajuntament és donar facilitats perquè tothom pugui desenvolupar-se en igualtat d'oportunitats. En aquest sentit les dones tenim molt a reivindicar i a continuar treballant unides, compartint els nostres coneixements, les nostres experiències, col·laborant i fent xarxa", ha manifestat.

L'objectiu de la jornada és donar, a través d'expertes, respostes adequades a les necessitats de salut específiques en la prevenció i atenció de les dones. L'activitat ha comptat amb la participació de les doctores Neus Salvatella, dermatòloga i coach, i Carme Valls, endocrina; de l'especialista en cuina saludable Astrid Barqué i de l'actriu Lola Galvan. L'Associació Marinada d'autoajuda contra el càncer de mama de Vilanova i la Geltrú també ha tingut presència en la jornada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.