Vegueria del Penedès

TEATRE INFANTIL

Torna l'Escena Jove, una mostra de teatre fet per joves i adolescents de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

28-05-2015 10:21

Cal Bolet acollirà 5 obres de teatre dissabte 30 i diumenge 31 de maig

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després de la celebració de la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet, ara li toca el torn a l’Escena Jove, la mostra de teatre jove de Vilafranca, que celebra enguany la tercera edició.

El teatre municipal acollirà 5 obres de teatre nascudes als tallers de teatre extraescolar que s’imparteixen als centres de secundària de Vilafranca.

Enguany hi participen 2 grups de  l’Institut Alt Penedès, l’EFIT-Espai de Formació Teatral del Casal, l’Institut Milà i Fontanals i el Col.legi Sant Ramon. Les representacions estaran repartides en dues sessions que tindran lloc dissabte 30 i diumenge 31 de maig, a les 18h. Les entrades estan ja a la venda per Internet i a la taquilla de Cal Bolet.

Per qüestions tècniques, les obres de d’Institut Alt Penedès es canviaran de dia. Així, l’obra “El silenci de les gaseles” passarà representar-se dissabte dia 30, mentre que l’obra “Hotel Tower, Towers 5” tindrà lloc diumenge 31 de maig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.