Vegueria del Penedès

PATRONAT DE TURISME DE SUBIRATS

L'oficina de turisme de Subirats estrena un nou punt de lloguer de bicicletes


Redacció Subirats

03-06-2015 0:19

Es tracta d’un nou servei ubicat a l’estació del tren Lavern – Subirats on els amants a la natura i l’enoturisme poden llogar bicicletes elèctriques o convencionals

Turisme de Subirats. L’oficina de turisme de Subirats estrena un nou punt de lloguer de bicicletes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Patronat de Turisme de Subirats ha instal·lat un punt de lloguer de bicicletes a l’oficina de turisme que servirà per promocionar i prestar servei d'acollida i informació als visitants i turistes que triïn la bicicleta com a opció per descobrir els atractius paisatgístics i enoturístics de la DO Penedès.

Es tracta d’un nou servei ubicat a l’estació del tren Lavern – Subirats on els amants a la natura i l’enoturisme poden llogar bicicletes elèctriques o convencionals que permeten endinsar-se per caminis i descobrir racons únics del Penedès. Els turistes podran recórrer quilòmetres en bicicleta i fer l’anada a tornada en tren. Amb aquest nou servei, el Patronat de Turisme de Subirats reforça l’Estació Vitivinícola com a punt de sortida i d'arribada de les Rutes Vitivinícoles i dóna resposta al creixent impuls del cicloturisme per descobrir una zona vitivinícola. A més, el recinte de l’estació disposa d’un ampli aparcament per a cotxes i zona wifi.

L'oficina de turisme de Subirats es posa també al servei de la comarca i funcionarà com a punt d’informació d’itineraris, rutes i camins al seu pas pel Penedès, com ara el Camí del Riu, Camins del Penedès o la Via Augusta.

Per fer realitat el projecte s’ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa Bikemotions. L’objectiu d’aquesta nova col·laboració és oferir una nova experiència vitivinícola i posar en valor, d’una manera sostenible, el territori de la DO Penedès, una zona privilegiada per al cultiu de la vinya amb un entorn únic i a prop de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.