Vegueria del Penedès

CONTRA EL NAZISME

L'Ajuntament de Vilafranca i l'Amical de Mauthausen renoven el seu conveni anual


Redacció Vilafranca del Penedès

03-06-2015 9:43

El conveni signat té per objecte la realització d’activitats de formació i de sensibilització sobre els drets humans

Ajuntament de Vilafranca. L’Ajuntament de Vilafranca i l’Amical de Mauthausen renoven el seu conveni anual

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dilluns el regidor de Solidaritat i Cooperació, Raimon Gusi, i el president de l’entitat l’Amical de Mauthausen i altres Camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, Enric Garriga, van  signar el conveni per enguany.

L’Amical de Mauthausen i altres Camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, és una entitat sense ànim de lucre, constituïda per supervivents dels camps de concentració i extermini del règim nazi, així com per familiars i amics de les víctimes del nazisme que col·laboren amb l’objectiu de fer conèixer el que hi va passar i recordar la memòria dels que hi varen morir i patir, per tal d’alertar als ciutadans d’avui.

El conveni signat té per objecte la realització d’activitats de formació i de sensibilització sobre els drets humans, dirigides al conjunt de la ciutadania i en especial  als joves, donant a conèixer el que va passar als camps de concentració nazis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.