Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS 2015

Jorge Martínez renuncia a ser regidor de Ciutadans a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-06-2015 16:34

Al.lega motius professionals per no prendre possessió de l'acta de regidor, que serà per a Carmen Reina

Ciutadans. Carmen Reina

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jorge Martínez ha renunciat a ser regidor de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per Ciutadans i finalment no formarà part del consistori el proper 13 de juny. Segons ha informat Ciutadans en un comunicat, Martínez ha pres aquesta decisió per motius laborals, però continuarà treballant per a l'agrupació local en la "mesura que li permeti les seves obligacions laborals".

Carmen Reina serà la substituirà de Martínez i prendrà possessió de l'acta de regidora juntament a la resta del consistori, on Ciutadans entra com a cinquena força política i amb dos regidors, però també amb soroll previ per l'elaboració de la llista electoral i per les sorpreses en l'elecció de l'alcaldable.

Cal recordar que Francis Álvarez va ser finalment l'alcaldable de Ciutadans a Vilanova i la Geltrú, després que Aleix Suárez, que va aparéixer per sorpresa com a alcaldable de C's amb la publicació de les candidatures electorals al Butlletí Oficial de la Província, es retirés poc abans de l'inici de la campanya 'per motius personals'.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.