Vegueria del Penedès

CREMEN DUES SALES

Incendi als jutjats de Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

14-06-2015 19:53

El foc ha començat en l’equipament tècnic del Sistema d’Alimentació Ininterrompuda de la xarxa informàtica

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora d’aquest matí en un incendi que ha afectat 2 sales tècniques dels jutjats de Vilafranca del Penedès, i que no ha fet ferits.

L’avís ha arribat a les 07.02 hores. Un incendi ha cremat un parell de sales tècniques (de 30 metres quadrats de superfície) de l’edifici judicial, ubicat a l’avinguda Europa, 18 de la capital de l’Alt Penedès.

El foc ha començat en l’equipament tècnic del Sistema d’Alimentació Ininterrompuda d’electricitat (SAI) de la xarxa informàtica de la instal·lació. Les flames, posteriorment, s’han estès a la resta de la sala, afectant també la contigua.

En rebre’s l’avís, s’hi ha desplaçat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que, un cop apagat el foc, han restat al lloc per ventilar tota la zona afectada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.