Vegueria del Penedès

FIRES I FESTES DE MAIG

Lliuren el premi de 3.000 euros en automoció sortejat durant les Fires de Maig


Redacció Vilafranca del Penedès

18-06-2015 0:29

En el sorteig han participat 115 persones procedents de diferents poblacions

Lliuren el premi de 3.000 euros en automoció sortejat durant les Fires de Maig. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per novè any consecutiu, durant les Fires de Maig s’han sortejat 3.000 € entre totes les persones que han fet una reserva en ferm o han adquirit un automòbil, durant els tres dies de les Fires, en un dels concessionaris adherits a aquesta campanya promocional. Aquesta setmana a la seu del concessionari Joumòvil, SA, la regidora de Promoció Turística, M. Dolors Rius, ha lliurat el taló valorat en 3.000€ a la persona guanyadora del premi, veïna d’Olèrdola.

En el sorteig han participat 115 persones procedents de diferents poblacions: el 36% dels compradors eren de Vilafranca, el 37% de la resta de l’Alt Penedès, un 9% del Garraf, un 9% del Baix Penedès i el 9% restant procedien d’altres comarques. L’acte de lliurament del vehicle, un SEAT Ibiza, també ha comptat amb la presència del representant del concessionari, Joan Budesca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.