Vegueria del Penedès

ES TRASPASSA

Reempresa aconsegueix cedir amb èxit un nou negoci al Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

10-07-2015 0:52

El restaurant Cal Solé és el quart negoci que s’aconsegueix cedir amb èxit durant el 2015

El Restaurant Cal Solé, de les Gunyoles. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El programa Reempresa és un model d’emprenedoria que té com a objectiu principal establir els mecanismes pels quals un nou emprenedor pren el testimoni d’una empresa en funcionament, mitjançant la compra de la seva propietat, per fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la des de zero.

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca és el centre d’atenció de Reempresa a la comarca de l’Alt Penedès, i com a tal, posa a disposició dels usuaris un mercat transparent, format per empresaris que cedeixen el seu negoci i emprenedors que busquen un negoci per emprendre, un assessorament personalitzat i les eines necessàries per dur a terme, amb èxit, la cessió empresarial.

L’últim cas d’èxit aconseguit a través de Reempresa a la comarca és el del Restaurant Cal Solé, de les Gunyoles. Després de més de 20 anys al capdavant del restaurant, el seu propietari, deixa el negoci per jubilació i cedeix el testimoni als nous propietaris, el Sixto Laplana i la Yolanda Hernández, que tot i que han decidir conservar el nom original del restaurant, l’agafen amb una imatge i una carta renovada, i sobretot amb la il·lusió de posar en marxa un projecte molt ambiciós.

El renovat Restaurant Cal Solé obrirà portes el proper dimarts 14 de juliol a la seva ubicació de sempre, al carrer Padró núm. 21, de les Gunyoles.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.