Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2015

Diada històrica dels Nens del Vendrell per Santa Anna


Redacció El Vendrell

26-07-2015 19:05

Els Nens del Vendrell han descarregat l'únic castell portat a plaça i mai assolit de la seva història, el 5d8

Diada històrica dels Nens del Vendrell per Santa Anna. Víctor Merencio

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Nens del Vendrell han descarregat l'únic castell portat a plaça i mai assolit de la seva història, el 5d8. La catedral ja és un dels nous castells dels del Baix Penedès i, acompanyant d'entrada la td8f i el 3d8, a més del pd6, ha completat una diada de Santa Anna, patrona de la ciutat, que pocs es podrien haver imaginat uns anys enrere.

Els de Kevin Prados s'han presentat a la plaça Vella amb la millor forma possible i havent traspassat el 5d7 net diverses vegades a l'assaig, a més de posar-li dosos al 5d8, l'últim cop a l'assaig general del passat divendres 24 a la mateixa plaça Vella.

D'entrada, els Nens han sortit del que ha estat fins ara el seu buc insígnia, la td8f. Treballada a la baixada però d'un temps d'execució ben elevat, els de la camisa vermella han arrencat el primer crit d'eufòria de la plaça Vella, una plaça exigent i experta i referent del món casteller.

A la segona ronda ha arribat la catedral i els Nens no la podrien haver encarat de la millor manera, controlant l'execució amb una velocitat molt elevada i mantenint l'eufòria i la concentració fins al final del castell, moment que ha esclatat la plaça.

La diada s'ha acabat amb el 3d8, castell que fins l'any 2013 els Nens no havien pogut descarregar, i l'espadat de sis, que ha estat el tercer de la temporada i confirma la bona feina per pujar-lo al folre a la propera diada, d'aquí 15 dies, a la diada nocturna de Sant Vicenç de Calders o a Llorenç del Penedès el 9 d'agost vinent. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.