Vegueria del Penedès

ESTIU 2015

Acord entre els 'xiringuitos' de Cunit i Monbus per fomentar l'oci nocturn


Redacció Cunit

27-07-2015 20:27

Aquest acord consisteix en l’edició i difusió d’uns tríptics informatius als busos nocturns

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, Marta Rodríguez, titular del ‘xiringuito 7’ i Xavier Cisa, director de Comunicació de Monbus. Ajuntamen

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Turisme i Patrimoni, ha portat a terme una iniciativa innèdita fins al moment al municipi. S’ha arribat a un acord per fomentar el turisme d’oci nocturn a Cunit a través de la línia de transport nocturna que està funcionant des de Sant Joan i que compta amb la col·laboració també dels 5 ‘xiringuitos’ de la platja de Cunit.

Aquest acord consisteix en l’edició i difusió d’uns tríptics informatius dels ‘xiringuitos’ i els serveis que ofereixen que estan a disposició dins dels busos nocturns i també de la difusió d’informació d’aquesta línia nocturna que gestiona Monbús als 5 ‘xiringuitos’.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, es mostra molt satisfet en aconseguir aquest acord: “un cop més demostrem que sumant entre tots podem tirar endavant iniciatives en benefici de tots i a més promoure, amb un cost mínim, activitat econòmica en el municipi. La línia nocturna de bus està funcionant prou bé, esperem que amb aquesta nova acció tothom se’n surti beneficiat”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.