Vegueria del Penedès

FOC FORESTAL

Una setantena de voluntaris del Penedès i Garraf, a l'incendi d'Òdena


Redacció Vilafranca del Penedès

28-07-2015 17:08

Fins a 28 vehicles d'extinció van desplaçar-se a l'Anoia per donar suport i controlar l'incendi que ha calcinat 1.300 hectàrees

Una setantena de voluntaris del Penedès i Garraf, a l'incendi d'Òdena. ADF Penedès Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

74 voluntaris amb 28 vehicles d’extinció d'ADF de la Federació d'ADF Penedès Garraf d’extinció es van desplaçar fins a la comarca veïna de l’Anoia a ajudar en els treballs d’extinció de l’incendi forestal que finalment va arrasar 1.280 hectàrees aquest diumenge. No tots els membres i vehicles es van desplaçar al mateix moment sinó que van anar en diferents grups i diferents horaris per tal de fer relleus i no deixar desprotegida la zona del Penedès i Garraf. També es va instalar des del primer moment, el vehicle de comunicacions i coordinació Penedès 301,  que es va emplaçar en el mateix punt de trànsit de bombers per tal de coordinar les tasques d’extinció de les ADF.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.