Vegueria del Penedès

TRANSPORT URBÀ

El PP de Vilanova reclama la recuperació de les línies L3 i L4 del bus urbà


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-09-2015 17:55

El portaveu del veïns del Fondo Somella, Cecilio Herrera: 'és un tema que ve de llarg i no s'ha sabut preveure aquesta anul.lació'

Roda de premsa del regidor del PP a Vilanova, amb els representats del veïns del Fondo Somella. PP

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Partit Popular de Vilanova i la Geltrú va celebrar ahir una roda de premsa per mostrar el seu suport als veïns del Fondo Somella i reclamar la recuperació immediata de les línies L3 i L4 del bus urbà.  Associacions de veïns i particulars estan recollint signatures per manifestar la seva indignació vers la sentència del TSJC, que ha obligat a l'anul.lació d'una part d'aquestes línies per entrar en competència amb el servei interurbà. El PP creu que el recurs interposat per l’Ajuntament contra la sentència no és suficient: "s’ha de donar solució a aquesta problemàtica que afecta a gran part de ciutadans.

Carlos Remacha, portaveu del grup municipal del PP, ha denunciat "l’estat d'abandonament en què s’han quedat moltíssims veïns" i ha donat suport als afectats. A la roda de premsa van assistir cinc veïnes del barri del Fondo Somella que han recollit més de 2.200 signatures i el portaveu de l'associació de veïns, Cecilio Herrera Cobo, que va deixar constància de la indignació del barri: "molts de nosaltres necessitem la línea per anar a rehabilitació, al centre de Vilanova, a l’estació de tren, dur als nens a l’escola, al mercat,... i a més molts del usuaris d’aquesta línea és gent gran i sense recursos que el permetin cada dia prendre vies alternatives, inclús alguns d’ells tenen problemes de mobilitat reduïda”.

Herrera ha lamentat que el tema ve de llarg i era previsible el tall: "no s’ha sabut preveure aquesta anul·lació, cal que s’arregli immediatament el restabliment del servei d’una forma o una altre. Seguirem denunciant la nostra situació i fent pressió per que es restableixi la línea el més aviat possible en tot el seu recorregut”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.