Vegueria del Penedès

INTERNATIONAL GOLF TRAVEL

Sitges aposta pel turisme vinculat al golf


Redacció Sitges

30-09-2015 17:22

L’Agència de Promoció Turisme de Sitges participa, del 5 al 8 d’octubre, conjuntament amb el Club de Golf Terramar Sitges, a la fira International Golf Travel

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La International Golf Travel Market (IGTM), la principal fira de golf d’àmbit internacional, reunirà més de 600 operadors turístics de golf, 350 compradors i més de 100 mitjans de comunicació al “Centro Magma Arte & Congresos” de Tenerife.

La destinació de Sitges serà present, dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme , per primera vegada en aquesta edició de la fira creant sinergies amb el Club de Golf Terramar Sitges, una col•laboració público-privada que genera una gran oportunitat per la destinació. D’aquesta manera, Sitges es promocionarà com a destinació idònia per gaudir d’unes vacances centrades en la pràctica del golf, tant a nivell professional com amateur. “La promoció de la destinació potenciant el turisme esportiu i en aquest cas amb el golf com  a pràctica és una oportunitat per a desestacionalitzar la demanda i atraure l’arribada de visitants durant tot l’any”, com explica la regidora de Turisme, Aurora Carbonell.

L’oferta d‘allotjament, sol i platja, la cultura, la gastronomia, el turisme familiar i el descans són els atractius principals per al perfil de turista que visita la vila. Amb la presència  a la IGTM ,Turisme de Sitges, reforça aquesta oferta i potencia el turisme esportiu i en concret el segment de turisme de Golf, un segment estratègic per la destinació pel constant creixement de la pràctica d’aquest esport.

En el marc de la IGTM, Turisme de Sitges i el Club de Golf  Terramar Sitges han programant 41 reunions amb touroperadors, agents de viatges i portals de reserva de diversos països de procedència: Regne Unit, França, Països Nòrdics, Benelux i Alemanya. En el marc de les reunions es presentarà l’oferta de golf, d’allotjament i activitats complementàries amb l’ objectiu de promocionar l’oferta global turística.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.