Vegueria del Penedès

DEL FONDO SOMELLA AL TANATORI

Acord provisional per restablir les línies L3 i L4 del bus a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

02-10-2015 10:45

Les negociacions amb l'empresa que presta el servei interurbà permeten, de moment, restablir el recorregut des del barri del Fondo Somella fins al Tanatori

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A partir de dilluns vinent, 5 d'octubre, les línies de l'autobús urbà L3 i L4 tornaran a fer el recorregut entre el barri del Fondo Somella i el polígon de Santa Magdalena (Tanatori). El restabliment del recorregut complet és fruit d'un acord provisional amb l'empresa PLANA, que presta els servei de bus interurbà, fins que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú disposi d'una solució viable tècnicament i jurídica que permeti dur a terme aquest servei de manera definitiva.

Segons ha manifestat el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet, "l'acord actual que permet recuperar el recorregut complet té una vigència de 60 dies. En aquest temps des de l'Ajuntament treballarem per arribar a una proposta que permeti donar aquest servei al conjunt de la ciutadania donant compliment a la sentència del TSJC".

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, acatant una sentència del TSJC, va canviar el recorregut de les línies L3 i L4 en data 14 de setembre de 2015. L'acord assolit suposa que a partir de la setmana vinent es restableixi el recorregut i per tant, ha dit Joan Giribet "tornarem a tenir en funcionament a la ciutat les quatre línies del bus urbà, de manera que el servei públic de transport de viatgers connectarà novament tots els barris de Vilanova i la Geltrú".

Modificació de les línies L1 i L2

D'altra banda, la recuperació del recorregut complet de les línies L3 i L4 suposarà que les línies L1 i L2 tornin a prestar servei amb freqüències de pas cada 30 minuts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.