Vegueria del Penedès

CELLERS

Codorníu, primer celler del món a obtenir el grau AA+ de la norma BRC


Codorníu Sant Sadurní d'Anoia

05-10-2015 12:01

Es tracta del grau d'excel·lència de la Norma del British Retail Consortium (BRC), que garanteix els més alts estàndards de qualitat i seguretat alimentària

Codorníu. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les Caves Codorníu han obtingut el grau AA+ de la Norma BRC (British Retail Consortium), el considerat d'excel·lència, en l'auditoria no anunciada que, durant tres dies, va realitzar el passat mes de juliol a les seves instal·lacions l'entitat de certificació DNV GL - Business Assurance.

Codorníu es converteix d'aquesta manera en el primer celler d'Espanya i del món a rebre aquesta màxima qualificació, sent a més la dinovena companyia del món en obtenir-la d'entre les més de 18.000 empreses d'alimentació auditades per la Norma BRC.

Aquesta certificació desenvolupada al Regne Unit i de referència internacional, té com a objectiu disposar d'un esquema únic per assegurar que el nivell de qualitat i seguretat alimentària de les companyies és comparable entre elles. Amb més de 23.000 empreses auditades, obtenir aquesta certificació assegura el compliment d'obligacions legals i proporciona protecció per al consumidor final, oferint-li un producte innocu i de qualitat.

Actualment hi ha 3 nivells de certificació A, B i C, i el màxim grau que es pot assolir, el d'excel·lència, és l'AA+, introduït en la recent versió 7 de la Norma BRC, que implica una revisió profunda i més estricta dels requisits de traçabilitat. Codorníu, a més de mantenir el seu propi sistema de traçabilitat des de la vinya fins al punt de venda, assegura amb visió 360º que els seus proveïdors disposen també d'un sistema eficaç. L'avaluació acredita l'atenció especial al control de l'etiquetatge i envasat del producte, dues noves clàusules que amb la versió actual, passen a ser un requisit fonamental. A més, s'avaluen

els sistemes de gestió de qualitat que engloben la formació del personal, disseny i seguretat de les instal·lacions per a la protecció del producte, l'atenció al client i la prevenció del frau alimentari, entre moltes altres.

Codorníu, que es va convertir en el primer celler de cava a implantar l'ISO 9000, reafirma d'aquesta manera el seu compromís per mantenir els més alts estàndards de qualitat i seguretat, per a donar resposta i oferir el millor en cadascuna de les ampolles que brinda als seus clients.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.