Vegueria del Penedès

MANIOBRES MILITARS

L'exèrcit suspèn les maniobres previstes a Cubelles els propers dies


ACN/ Gemma Sánchez Olèrdola

08-10-2015 19:17

Capitania General no ha explicat el motiu de l'anul·lació, mentre desenes de soldats són aquests dies en una finca privada d'Olèrdola per entrenar-se

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'exèrcit espanyol ha suspès les maniobres militars que havia de fer a Cubelles a partir del 13 d'octubre. El Regidor de Seguretat Ciutadana, Joaquim Macià, ha explicat a l'ACN que s'ha assabentat del canvi de pla aquest matí, quan ha trucat per iniciativa pròpia a la Capitania General. Ningú, però, li ha explicat el motiu de l'anul·lació. Mentrestant, una seixantena de soldats sí que estan fent maniobres militars en una finca privada d'Olèrdola, on tenen previst ser-hi diversos dies d'aquest mes octubre. L'alcalde, Lucas Ramírez, ha assegurat que els membres de l'exèrcit estan respectant l'entorn del municipi i ha explicat que els veïns "no han notat cap molèstia ni sorolls".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.