Vegueria del Penedès

BTT

Èxit de participació a la 9a Volta Penedès organitzada pel club de btt Metalbikers


Redacció Vilafranca del Penedès

27-10-2015 14:52

Llibert Mill i Inés Rodríguez guanyadors del circuit llarg en categoria masculina i femenina respectivament, i Francisco Izquierdo en el circuit curt. Cicles Catalunya primer classificat en la categoria d’equips

Un total de 90 ciclistes han participat a la 9a Volta Penedès organitzada pel club de bicicleta tot terreny Metalbikers de Vilafranca del Penedès

Sortida de la 9a Volta Penedès. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El guanyador en categoria masculina  del circuit curt, una de les novetats d’enguany, de 52 km i un desnivell positiu acumulat de 1.500 m, ha estat Francisco Izquierdo de Cicles Catalunya amb un temps de 3 h 22 min 10 segons; la segona posició ha estat per Saul de la Fuente de Sprint Bike Tremp amb un temps de 3 h 22 min i 59 segons i la tercera posició per Santi Domènech amb un temps de 3 h 23 min i 50 segons. 

El guanyador en categoria masculina del circuit llarg, de 99 km i 2.700 m de desnivell positiu acumulat, ha estat Llibert Mill de Cicles Catalunya amb un temps de 5 h 29 minuts i 48 segons; la segona posició ha estat per Jordi Prieto de Cicloteam Grandia amb un temps de 5 h 41 min i 50 segons i el tercer lloc l’ha ocupat Txus Fernández de The Bike House Tomás Domingo amb un temps de 5 h 46 min i 53 segons.

En categoria femenina la guanyadora del circuit llarg ha estat Inés Rodríguez de l’equip Bike Garraf Pansalud amb un temps de 7 h 23 min i 57 segons; la segona classificada ha estat Foix Trotonda de l’equip Pallarès-Ixcor-Tbellès amb un temps de 8 h 29 min 58 segons i la tercera posició l’ha ocupat Èrica Estradera de Btt Terra amb un temps de 9 h 3 min i 9 segons. 

El primer classificat en categoria d’equips ha estat Cicles Catalunya amb un temps de 17 hores 41 min i 46 segons; el segon classificat ha estat Cicles Sans amb un temps de 20 h 44 min i 20 segons i la tercera posició l’ha ocupat l’equip Btt Terra amb un temps de 21 h 39 min i 48 segons.  A banda de ser l’equip guanyador, Cicles Catalunya també ha estat el més nombrós de manera que s’ha endut els dos pernils de premi.

El Club Metalbikers vol agrair a tots els ciclistes la seva participació a la 9a Volta Penedès, als voluntaris que han col·laborat perquè la sigui sigui un èxit i a les empreses col·laboradores: Perruqueria Laura Duran, Estètica Mercè Oliveras, Fusteria El Pago, Bodegues Parés Baltà, Cavacaix, Cicles Catalunya, Bicis David Grau, Cicles Sans, VB Sports, Mon biker i l' Ajuntament d'Avinyonet.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.