Vegueria del Penedès

NOVA ESPIRITUALITAT

Sitges acollirà l'edició d'estiu de la fira d'astrologia i esoterisme Magic Internacional


Redacció Sitges

02-11-2015 0:34

La fira, que lidera el procés de professionalització del sector, ha tancat a Barcelona la seva 31 edició amb 52.000 visites

La 31 edició de MAGIC Internacional tanca amb 52.000 visites i anuncia una edició a l’estiu a Sitges. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 52.000 persones han visitat aquest cap de setmana la 31 edició de la fira MAGIC Internacional que tanca avui les seves portes després de tres dies, amb un increment de públic del 4% respecte la passada edició.

Els directors de MAGIC Internacional, Sebastià d'Arbó i Alfonso Trinidad, valoren molt positivament l'augment de públic i l'acollida de les diferents conferències i tallers que s'han celebrat durant aquests tres dies del MAGIC al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB ). "Estem molt satisfets de veure que any rere any creix el públic i creix l'interès per aquest tipus d'activitats, i el que és més important el sector es professionalitza" apunta Trinidad.

La fira, que ha reunit més de 500 professionals de temàtiques relacionades amb la nova espiritualitat, el benestar personal, les teràpies alternatives i l'univers emocional i el món de l'esoterisme i els misteris, tanca amb un volum de negoci estimat superior a 1 milió d'euros.

S'estima que més de 10.000 persones han passat durant el cap de setmana per l'auditori en el que s'han organitzat un total de 16 conferències temàtiques. Marilyn Rossner, la mèdium més famosa del món, la professora Rosana amb una sessió de videncia en directe o l'escriptor i ex agent del KGB, Daniel Estulin van ser les sessions més multitudinàries amb gairebé un miler de persones. L'última jornada de la fira ha servit també per homenatjar Salvador Freixedo, un dels grans de la ufologia a Espanya. MAGIC ha volgut retre-li homenatge per tota una vida dedicada a la investigació dels misteris. Amb 92 anys, l'ex jesuïta segueix en actiu.

MAGIC Internacional és una de les fires de la nova espiritualitat i el creixement personal més prestigioses i importants del mercat europeu i mundial, així com la més antiga d'Europa. El saló, de caràcter monogràfic, està dedicat al coneixement dels sectors paracientífics, de teràpies alternatives, astrològics i esotèrics. Al llarg de les seves 30 edicions, MAGIC Internacional s'ha convertit en el punt de trobada entre aficionats i professionals del sector amb l'objectiu de conèixer i difondre temes que tenen a veure amb investigacions sobre aspectes amagats o poc explicats de la nostra societat.

MAGIC Summer Sitges 2016

A més d'assegurar la continuïtat de la fira per l'any vinent, la nova direcció del MAGIC Internacional ha aprofitat la clausura de la fira per anunciar novetats. La més important l'organització d'una edició estiuenca del festival que tindrà lloc a Sitges del 23 al 25 de juny. El MAGIC Summer Sitges 2016 se celebrarà al Port d'Aiguadolç i neix amb l'objectiu d'esdevenir una cita imprescindible de l'estiu. "Rituals a la platja, tallers temàtics, ponències ... l'objectiu és unir els conceptes de cos, ànima i ment en un entorn màgic i oferint una cosa única i original en el sector".

Encara que sense poder concretar encara el format, New Magic Planet, l'empresa que ha agafat les regnes del certamen, espera també poder donar continuïtat a la marca al llarg de l'any.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.