Vegueria del Penedès

ESTIMA L’ENTORN

Sant Martí Sarroca inicia una campanya per a promoure el reciclatge


Redacció Sant Martí Sarroca

09-02-2016 16:26

Els objectius de la campanya són la conscienciació i l’estalvi en el cost de la recollida d’escombraries produït pels residus no reciclats

Sant Martí Sarroca inicia una campanya per a promoure el reciclatge. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El govern municipal de Sant Martí Sarroca ha iniciat una campanya comunicativa per a promoure el reciclatge al municipi. La iniciativa té per objectiu potenciar les pràctiques respectuoses amb el medi ambient, així com reduir l’increment del cost de la recollida d’escombraries que es produeix en bona part per la quantitat de residus no reciclats correctament.

Amb el lema “Sant Martí Sarroca: estima l'entorn” la campanya buscar la col·laboració activa dels veïns i veïnes del municipi per fomentar unes millors pràctiques de reciclatge, des de la separació de residus als habitatges fins a la correcta utilització dels contenidors per tirar-hi cada tipus de residu.

L'Ajuntament ha fet arribar a cada habitatge una carta informativa, així com un díptic amb tota la informació sobre la separació de residus; per altra banda, s'han senyalitzat diversos contenidors del municipi amb adhesius de la campanya, que indiquen el tipus de residus que s’admeten a cada contenidor.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.