Vegueria del Penedès

PATRONAL

L'ADEPG obre una nova seu social al Vendrell


Redacció El Vendrell

10-02-2016 11:49

El local té condicions molt operatives i s'equiparà per a la producció de sessions formatives i informatives, així com per a la prestació de serveis d'assessorament i consultoria

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La primera organització empresarial del Penedès i el Garraf ja té presència, amb seu pròpia, a les tres capitals de comarca: Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i, des d'ara, El Vendrell.

Ahir, dimarts, va tenir lloc la signatura del conveni que suposa una nova fita per a l'ADEPG. El nou espai està situat al carrer de Montserrat, 6, a l'epicentre comercial vendrellenc. El local té condicions molt operatives i s'equiparà per a la producció de sessions formatives i informatives, així com per a la prestació de serveis d'assessorament i consultoria.

La firma de l'acord va aplegar, a la mateixa seu social del Vendrell, un grup de membres de la Junta Directiva de l'entitat, amb el president, Jordi Solé Tuyà, i la cònsol local, Glòria Planas.

És previst que es faci un acte inaugural, amb presència de representants institucionals i dels mitjans de comunicació, com també d'empreses associades, el proper mes d'abril.

L'Associació d'Empresaris del Garraf,  l'Alt Penedès i el Baix Penedès compleix 28 anys des de la seva fundació i el seu mapa social el composen 850 empreses i professionals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.