Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

Campanya de control de les distraccions al volant a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

09-03-2016 9:26

Les darreres xifres apunten que el 39% dels accidents són per motiu de distraccions mentre es condueix i, concretament, per l’ús inadequat del telèfon mòbil

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Vilafranca està portant a terme aquesta setmana controls a diferents punts de la ciutat per detectar l’ús de telefonia mòbil o navegadors durant la conducció.

Les distraccions durant la conducció constitueixen una de les principals causes d’accidentalitat. Les darreres xifres apunten que el 39% dels accidents són per motiu de distraccions mentre es condueix i, concretament, per l’ús inadequat del telèfon mòbil i de les seves aplicacions.

És freqüent observar conductors que utilitzen el telèfon augmentant el risc d’accident. Un dels altres elements tecnològics que es troben vinculats amb la distracció en la conducció són els dispositius GPS. Els navegadors constitueixen un ajut pel conductor però suposen, igualment, una important causa de distracció sobretot en programar-los durant la conducció.

Aquesta campanya de la Policia Local de Vilafranca en matèria de trànsit es fa de forma coordinada amb el Servei Català de Trànsit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.