Vegueria del Penedès

ESTAFA

Investiguen una dona que exercia de veterinària sense titulació al Baix Penedès


Redacció Albinyana

10-03-2016 17:26

La veïna d'Albinyana signava les cartilles sanitàries de l'animal amb un número de col·legiat inexistent

Imatge d'arxiu d'un veterinari vacunant un gos en una clínica de Girona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tarragona ha pres declaració, en qualitat d'investigada, a una dona d'Albinyana de 36 anys que practicava serveis d'atenció a animals sense tenir la titulació necessària. El col·lectiu de veterinaris de Tarragona havia fet arribar a la Guàrdia Civil diverses queixes relacionades amb la pràctica professional d'aquesta dona. Els agents van identificar una dona, de nacionalitat espanyola i veïna d'Albinyana, que feia publicitat de serveis de perruqueria canina, però que, en realitat, practicava serveis d'atenció als animals sense cap tipus de control i formació, ja que no té la titulació de veterinària. A més, signava les cartilles sanitàries dels animals amb un número de col·legiat inexistent.

Segons ha detallat la Guàrdia Civil, la dona es desplaçava als domicilis que requerien els seus serveis, i no disposada de cap local comercial per dur-los a terme.

Els agents del SEPRONA van prendre declaració a la dona, en qualitat d'investigada, per un presumpte delicte d'intrusisme professional, i van derivar les diligències instruïdes al Jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.