Vegueria del Penedès

NO FEM SOROLL, FEM CULTURA

L'ADEPG dóna suport als festivals i i es mostra contrària a la sentència contra el Nowa Reggae


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-04-2016 18:29

L'entitat recorda que 'la notable repercussió mediàtica d'aquests festivals i la promoció de la ciutat que els aplega és essencial'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Associació d'Empresaris del Penedès i el Garraf (ADEPG) ha expressat el seu suport a l'activitat cultural de Vilanova i la Geltrú i de tot el territori, després de la sentència del TSJC que anul·la la llicència del Festival Nowa Reggae: "més enllà del festival que ha estat objecte de la resolució, cal tenir en compte que l'experiència de molts anys de festivals d'èxit, a Vilanova i la Geltrú i a molts altres dels nostres municipis, ha demostrat que al voltant d'aquests esdeveniments es genera una activitat econòmica notable, tant en el sector de l'hoteleria i la restauració, com també en altres sectors econòmics que, directament o indirecta, es beneficien del flux de visitants i la inversió que suposen aquests esdeveniments".

Des de l'ADEPG es recorda que "cal tenir en compte també la notable repercussió mediàtica d'aquests festivals i la promoció de la ciutat que els aplega. Tot just en uns moments en els què cal fer esforços per a aquesta promoció és convenient aprofitar tot allò que hi juga a favor".

Des del respecte a les sentències dels tribunals de justícia, l'ADEPG vol posar de manifest "el valor d'aquestes activitats, sobretot pel seu valor cultural i de cohesió de la societat, però també per allò que com a associació d'empresaris ens toca posar en valor: l'activitat econòmica que generen al seu voltant".

Dissabte vinent, una representació de l'ADEPG participarà en la trobada reivindicativa que s'aplegarà a la plaça de la Vila de la capital del Garraf per tal de donar testimoni d'aquest suport.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.