Vegueria del Penedès

TENNIS

El CT Comarruga Atlètic ha acollit la fase provincial del Campionat de Catalunya de Tennis Escolar


Redacció El Vendrell

13-04-2016 14:38

Fase provincial del Campionat de Catalunya de Tennis Escolar. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana passat, 9 i 10 d'abril, el CT Comarruga Atlétic ha acollit, una any més, la fase provincial del Campionat de Catalunya de Tennis Escolar-Trofeu Fundació Jesús Serra.

Els campions de cada categoria jugaran la fase final en el CT Llafranc dissabte que ve 16 d'abril. Tots els jugadors i jugadores han rebut una borsa amb nombrosos regals que es veuran incrementats per a aquells que participin en la fase final. El centre educatiu que resulti campió de cada categoria serà obsequiat amb una beca per a la Universitat Abad Oliba.

Els campions de la fase de Tarragona de cada categoria han estat els següents:

AIXÒ fem.: Esc.Internacional del Camp
AIXÒ masc.: Ins. Tarragona
BAT fem.: no hi ha hagut quadre
BAT masc.: Gravi

La final del batxillerat masculí ha tancat la competició. La parella de l'IES Gravi integrada per Ramón Navarro i David Ciria s'ha imposat als representants del Ins Tarragona, Ignacio Prieto i Oriol Villanueva, per 6/3 i 6/4 després d'un partit molt igualat.

En categoria AIXÒ femení la parella de l'Internacional del Camp, integrada per Smirnova i Pivovarova, ha guanyat els seus partits amb relativa comoditat. En la final s'han imposat a Ona Esquerré i Paula Vidal del Ins Tecnificació.

En la final de la categoria AIXÒ masculí, el Ins Tarragona que jugava amb Daniel Ramos i Xavi Company, han guanyat a Josep Nogués i Roger Valls, de l'Internacional, per un doble 6/0.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.