Vegueria del Penedès

CASTELLS DE SET I MIG

Els Bordegassos, diumenge al Fòrum de les Cultures Populars de l’Hospitalet


Redacció Vilanova i la Geltrú

05-05-2016 13:11

Actuaran amb els Xicots de Vilafranca, els Minyons de l’Arboç i la colla local

Els Bordegassos, diumenge al Fòrum de les Cultures Populars de l’Hospitalet. Maite Gomà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Bordegassos de Vilanova tornen a plaça aquest diumenge al matí, amb una actuació a l’Hospitalet de Llobregat on tenen previst tornar a aixecar castells de set i mig. Els de la camisa groc terrós actuaran al Fòrum de les Cultures Tradicionals i Populars, on compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca, els Minyons de l’Arboç i la Colla Jove de l’Hospitalet.

La cita tindrà lloc a dos quarts de dotze del migdia a l’avinguda Masnou. Per part dels de la capital del Garraf, tot apunta que castells com el quatre de set amb l’agulla i el cinc de set tenen moltes opcions de tornar a anar a plaça. La diada també servirà per mantenir el rodatge de nous castellers de tronc i pinya, a més de canalla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.