Vegueria del Penedès

HOTEL VELA DE BARCELONA

El penedesenc Armand Beneyto, DJ a la festa privada del Barça per celebrar la Liga


Redacció Barcelona

17-05-2016 20:18

La festa per celebrar el títol es va fer dissabte a la nit i va tenir com a protagonistes més destacats a Munir, Jordi Alba i Dani Alves

El penedesenc Armand Beneyto, DJ a la festa privada del Barça per celebrar la Liga. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El DJ penedesenc Armand Beneyto va ser un dels encarregats de posar la música a la festa privada que van fer els jugadors del FC Barcelona per celebrar el títol de Lliga. La festa va reunir els jugadors i els seus familiars, dissabte a la nit, a la discoteca Eclipse de l’Hotel Vela de Barcelona, tot just després de l'obtenció del títol com a guanyadors de la lliga de futbol. Beneyto rebia aquest encàrrec professional de la mà de l’empresa vilafranquina Ilusion Sonoritzacions.

Enmig d’un ambient marcat per l’eufòria i el “bon rotllo”, la festa s’iniciava a les 12 de la nit i finalitzava a les 5 de la matinada. Armand Beneyto indica que, entre els animadors de la festa, van jugar un paper actiu els jugadors Munir, Jordi Alba i Dani Alves.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.